neděle 26. června 2016

100% Pure aneb jak jsem si udělala radost

Ani nevím proč, ale značka 100% Pure šla dlouho mimo mě. Měla jsem za to, že dělají hlavně dekorativku, kterou já zas až tolik nepoužívám, a ostatní produkty jako šampony nebo sprchové gely mi přišly zbytečně drahé. Zlom přišel v tom, když jsem hledala nějaký přírodní bronzer (ano, make-up ani tvářenku nepoužívám, ale bronzer to je jiná :D). A to opravdu 100% přírodní (bez jakýchkoli zbytečností jako je oxid titaničitý, mastek, slída apod.). No a jediný bronzer, který splňoval mé náročné požadavky, byl právě ten od 100% Pure.


Bronzer jsem si koupila na festivalu Biostyl v Praze a k nákupu jsem dostala celkem pět vzorečků. A v tom byl ten kámen úrazu. Přesně tyto vzorečky totiž odstartovaly mou absolutní posedlost touto značkou. A co že mi to k nákupu přibalili? Tři tělové krémy (vanilkový lusk, mandle a grep), kávový oční krém a kokosový šampon.

Jak jsem byla se vzorečky spokojená, si ale povíme až jindy. Teď už se pojďme mrknout, čím jsem se (předem :D) odměnila za úspěšné dokončení studia. 

Ve 100% Pure rozhodně vědí, jaké vzorečky dávat k objednávkám a nákupům! Nebudu dlouho chodit kolem horké kaše a rovnou vám řeknu, že lepší krém jsem nikdy neměla. Úžasná konzistence, bombastické složení, no a ta vůně… ta vůně! Nic tak krásného a omamného jsem ještě necítila. Ale dost už spoilerů, na tento krém rozhodně čekejte recenzi :)


Sehnat zcela přírodní rozjasňovač, to byla taky fuška. Ale nakonec se povedlo :) Rozjasňovač jsem pořídila v odstínu Starlight, který má nádech dozlatova. Použila jsem ho asi jen dvakrát, takže zatím nemůžu dost dobře posoudit, jak funguje, jakou má výdrž apod. Ale musím se přiznat, že jsem čekala, že bude maličko výraznější.

Tuhle tužku plánuji používat nejen na oční linky, ale především jako tužku na obočí. Odstín mi sedí perfektně - tmavá hnědá s teplým podtónem. Více zatím prozrazovat nebudu :)


Posledním kouskem v mém nákupním košíku byla rtěnka v krásném růžovém odstínu Peach Bellini. Světe div se, ale je to zároveň má úplně první rtěnka v životě :D Nejsem zkrátka zvyklá je nosit a mám pocit, že mi nesluší, ale tajně doufám, že tato rtěnka to všechno změní. Přeci jen je hodně hydratační, má přírodní složení a navíc není až tak výrazná. I zde se můžete těšit na recenzi.


K objednávce jsem dostala tři další vzorečky - opět kokosový šampon, dále šampon lopuch a neem a na mé přání i krémový make-up v odstínu Peach Bisque. Ani o ty vás v plánované recenzi neochudím.

Je pravda, že ceny jsou dost vysoké a to je taky důvod, proč jsem ještě neskoupila celý jejich sortiment. Na druhou stranu dostanete produkt s tím nejčistším složením, nejen bez škodlivé chemie, ale i bez vody, alkoholu, zahušťovadel, emulgátorů a jiných levných plnidel. Místo syntetických barviv jsou zde používány ovocné pigmenty. Produkt navíc obdržíte v krásném obalu, který je potištěn netoxickým sojovým inkoustem. Značka 100% Pure ale myslí i na zvířátka - vlastní totiž certifikát HCS a přispívá také na otevírání nových zvířecích útulků (a na tohle já slyším hodně).

Tuto značku jsem si zkrátka zamilovala a už plánuji další objednávku. Protože jak jednou se 100% Pure začnete, už nemůžete přestat :D

Jaký máte názor na tuto značku? Vlastníte nějaké produkty od 100% Pure? Dejte mi vědět :)

10 komentářů:

  1. Moc se mi líbí, ale ještě jsem se kvůli ceně k nákupu neodhodlala, asi na to nejsem dost "zelená" a vystačí mi levnější přírodní kosmetika. :) Ale na recenze se moc těším.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To naprosto chápu. Já kdybych nebyla takový hnidopich co se složení týče, tak bych si nákup taky dvakrát rozmyslela :)

      Vymazat
  2. Na recenze se už moc těším a musím se přiznat, že ti dost závidím – ačkoliv v poslední době můj zájem o kosmetiku poněkud upadá, 100% Pure bych strašně ráda vyzkoušela kvůli složení a hlavně mám pocit, že by to bylo pro mě fakt to pravé. Obaly mají nádherné! Jen je to mimo mé finanční možnosti :(. Lépe řečeno peníze by na to byly, ale momentálně jsme začali s přítelem šetřit na dovolenou, na byt a tak. Ale v budoucnu si snad něčím radost udělám :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to není na to kupovat tam pořád, to by pak hodně lezlo do peněz :) My právě letos žádnou dovču neplánujeme a ani teď na nic nešetřím, tak jsem si takhle výjimečně udělala radost :) Oni sice nabízí slevu 5 %, pokud k nim na stránky napíšeš recenzi, ale i tak je to masakr. No, každopádně už vím, co si budu přát letos k Vánocům :D

      Vymazat
  3. Ahoj Martino, 100% Pure je jistota, taky mám tuto kosmetiku na předních příčkách oblíbenosti.;) Úplně prvně jsem měla Šampon Yuzu a pomelo a Kondicionér Med a kokos - oboje skvělé, ty vůně!! Z vlasové kosmetiky jsem dál měla dvojici Šampon a Kondicionér Lopuch a neem - vůně mě zaujala asi nejméně z jejich vlasových produktů, ale účinky opět super, jako změna dobré a výborně pečuje a uzdravuje pokožku hlavy. Nyní používám Š. a K. Chaluha a máta a to je úplná paráda, díky mátovému oleji mají chladivý účinek, v tomto období nádhera, voní moc hezky a to že jde o výjimečné výrobky, dokazuje i fakt, že šampón pravidelně začal používat můj muž a nemůže si ho vynachválit!:)) Výživný tělový krém Vanilka, o kterém tu píšeš, jsem také měla a musím jedině souhlasit, že to byla pohádka! Ach, musím si objednat znovu nějakou další variantu, ač mám ještě dalších 10 kvalitních přírodních 'mazátek' v zásobě.
    Měla jsem i nějaké produkty z pleťové péče - teď právě používám Oční krém Káva - super věc, na jaře jsem spotřebovala Pleťový noční krém Vitamín A & Koenyzm Q10 - rovněž parádní a ráda bych se k němu opět někdy vrátila. Vyzkoušela jsem i pár balzámů na rty, řekla bych dobré a průměrné, znám stejně kvalitní a příjemné balzámy (Burt's Bees, Dizao) a z dekorativky, jelikož se moc často nelíčím, mám pouze Krémový make-up White Peach.
    Přeji krásné léto, Veronika.:)
    P.S. Baví mě tvůj blog a těším se na recenze. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verčo, moc děkuju za krásný a vyčerpávající komentář :) Je pravda, že vůně u většiny jejich výrobků jsou nepopsatelně nádherné. Kokosový šampon voní taky božsky, ale ta vanilka, ta je pro mě top! Na šampon chaluhy a máta mám právě taky zálusk. Měl by být na objem a ten já zoufale potřebuju :D Taky se moc často nelíčím, běžně používám jen řasenku a tužku na obočí. V poslední době mi ale přijde, že mám docela kruhy po očima, tak sháním nějaký přírodní korektor a myslím, že mi na to výborně poslouží právě krémový make-up. Vzoreček se osvědčil, takže do něj asi půjdu a zvolím asi stejný odstín White Peach :)
      Taky ti přeji krásné léto a ještě jednou děkuji za komentář :)

      Vymazat
  4. 100% pure je srdcovka, jen ty ceny :D Jak píšeš, sice nabízí slevu 5% ale jako pardon! Těch 40 Kč sleva z 800 Kč mě už vážně nespasí :D

    Piosek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel no :D A nikdy jsem u nich neviděla ani žádné akce, slevy apod., takže to je opravdu prekérka :D

      Vymazat
  5. Na 100% Pure som tiež trochu maniak :) U mňa momentálne vyhráva telový krém Mangostan, super vôňa! Kávový očný krém je už klasika a tiež používam mätový šampón a lopúchový kondicionér :) Lip glaze mám v odtieni Watermelon a som s ním veľmi spokojná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že nejsem sama :)) Mangostan musí taky vonět nádherně! A jak jsi s šamponem spokojená? Dokáže vytvořit aspoň trochu toho objemu? I když ty podle fotek určitě problém s objemem nemáš :D Já mam hrozně jemné vlasy a mam jich navíc docela málo, tak to je pak těžké vybrat dobrý šampon. A už se pomalu začínám smiřovat s tím, že žádný šampon na světě s nimi nic neudělá :D

      Vymazat